SIA "Exquisito" resorāna“Bangert's” konkurētspēja un attīstības iespējas Kuldīgā.
Author
Rebaine, Līga
Co-author
Latvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
Advisor
Pabērza, Inese
Date
2019Metadata
Show full item recordAbstract
Kvalifikācijas darba tēma: SIA "Exquisito" restorāna “Bangert’s” konkurētspēja un attīstības iespējas Kuldīgā. Kvalifikācijas darba mērķis: sniegt secinājumus un priekšlikums par SIA "Exquisito" restorāna “Bangert’s” konkurētspēju un attīstības iespējām Kuldīgas pilsētā. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, kvalifikācijas darbā tika izvirzīti konkrēti darba uzdevumi, kas risināti 3 daļās: 1.daļā autore aprakstīja teorētiski konkurenci, konkurētspēju un tās izvērtēšanas iespēju. Lai to veiktu, daļā ir 3 apakšnodaļas. 2.daļā autore raksturoja uzņēmējdarbības vidi Kuldīgas pilsētā. 3.daļā autore izstrādāja pētījumu par SIA "Exquisito" restorānu “Bangert’s”, aprakstot restorānu un veicot aptauju, kā arī analizējot 3 restorāna spēcīgākos konkurentus. Kvalifikācijas darbs sastāv no: 50 lpp., 19 attēliem, 3 tabulām, 54 izmantotiem literatūras avotiem un 2 pielikumiem. Atslēgas vārdi: konkurents, ēdināšana, restorāns, konkurētspēja, M. Porters. Qualification work theme : “Exquisito” Ltd. restaurants ”Bangerts” competitiveness and development chances in Kuldiga. Qualification work target: Provide conclusions and propositions about “Exquisito” Ltd. restaurants “Bangert’s” competitiveness and development chances in city of Kuldiga. In order to achieve the set goal, the Qualification thesis has specific task, which are solved in 3 parts: 1.Part author theoretically described competition, competitiveness and the possibility to evaluate it. To do this, the part has 3 subdivisions 2.Part The author described the buisness environment in the city of Kuldiga 3.Part The author developed a study about “Exquisito” Ltd. and restaurants “Bangert’s” describing the restaurant and conducting a survey, as well as analyzing the restaurants 3 strongest competitors. The Qualification thesis consists of 50 pages,19 pictures,3 tables, 54 references and 2 attachments. Key words: competitor, catering, restaurant, competitiveness, M. Porter