Show simple item record

dc.contributor.advisorPabērza, Inese
dc.contributor.authorRebaine, Līga
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Biznesa, vadības un ekonomikas fakultāte
dc.date.accessioned2019-12-28T02:02:17Z
dc.date.available2019-12-28T02:02:17Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.other73357
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/49148
dc.description.abstractKvalifikācijas darba tēma: SIA "Exquisito" restorāna “Bangert’s” konkurētspēja un attīstības iespējas Kuldīgā. Kvalifikācijas darba mērķis: sniegt secinājumus un priekšlikums par SIA "Exquisito" restorāna “Bangert’s” konkurētspēju un attīstības iespējām Kuldīgas pilsētā. Lai sasniegtu izvirzīto mērķi, kvalifikācijas darbā tika izvirzīti konkrēti darba uzdevumi, kas risināti 3 daļās: 1.daļā autore aprakstīja teorētiski konkurenci, konkurētspēju un tās izvērtēšanas iespēju. Lai to veiktu, daļā ir 3 apakšnodaļas. 2.daļā autore raksturoja uzņēmējdarbības vidi Kuldīgas pilsētā. 3.daļā autore izstrādāja pētījumu par SIA "Exquisito" restorānu “Bangert’s”, aprakstot restorānu un veicot aptauju, kā arī analizējot 3 restorāna spēcīgākos konkurentus. Kvalifikācijas darbs sastāv no: 50 lpp., 19 attēliem, 3 tabulām, 54 izmantotiem literatūras avotiem un 2 pielikumiem. Atslēgas vārdi: konkurents, ēdināšana, restorāns, konkurētspēja, M. Porters.
dc.description.abstractQualification work theme : “Exquisito” Ltd. restaurants ”Bangerts” competitiveness and development chances in Kuldiga. Qualification work target: Provide conclusions and propositions about “Exquisito” Ltd. restaurants “Bangert’s” competitiveness and development chances in city of Kuldiga. In order to achieve the set goal, the Qualification thesis has specific task, which are solved in 3 parts: 1.Part author theoretically described competition, competitiveness and the possibility to evaluate it. To do this, the part has 3 subdivisions 2.Part The author described the buisness environment in the city of Kuldiga 3.Part The author developed a study about “Exquisito” Ltd. and restaurants “Bangert’s” describing the restaurant and conducting a survey, as well as analyzing the restaurants 3 strongest competitors. The Qualification thesis consists of 50 pages,19 pictures,3 tables, 54 references and 2 attachments. Key words: competitor, catering, restaurant, competitiveness, M. Porter
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectUzņēmējdarbības vadība
dc.subjectkonkurents
dc.subjectēdināšana
dc.subjectrestorāns
dc.subjectkonkurētspēja
dc.subjectM. Porters.
dc.titleSIA "Exquisito" resorāna“Bangert's” konkurētspēja un attīstības iespējas Kuldīgā.
dc.title.alternativeCompetition and improvement opportunities for SIA “Exquisito” reataurant “Bangert’s”.
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record