Show simple item record

dc.contributor.advisorKaļķis, Henrijs
dc.contributor.authorGrāveris, Ingus
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Ķīmijas fakultāte
dc.date.accessioned2020-07-01T01:06:53Z
dc.date.available2020-07-01T01:06:53Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other76423
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/51615
dc.description.abstractMaģistra darbā pētīti darba vides riski nodarbinātajiem pārtikas produktu fasēšanā un izstrādāti preventīvie pasākumi. Darbā izmantotas slodzes galveno rādītāju metodes, ātrā ekspozīcijas kontroles metode, rekomendējamais limits smaguma celšanā (NIOSH), Somijas 5 baļļu metode. Izstrādātas praktiskās rekomendācijas.
dc.description.abstractOccupational health risks for food packaging workers and preventive measures are studied in the master's thesis. The methods of the main load indicators, the quick exposure control method, the recommended weight lifting limit (NIOSH), the Finnish 5-point method are used in the work. Practical recommendations have been developed.
dc.language.isolav
dc.publisherLatvijas Universitāte
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subjectDarba vides aizsardzība un ekspertīze
dc.subjectPārtika
dc.subjectFasēšana
dc.subjectSlodze
dc.subjectTroksnis
dc.subjectPutekļi
dc.titleDarba vides riski nodarbinātajiem pārtikas produktu fasēšanā un preventīvie pasākumi
dc.title.alternativeOccupational health risks for food packing workers and preventive measures
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/masterThesis


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record