Show simple item record

dc.contributor.advisorCikmačs, Pēterisen_US
dc.contributor.authorCucuzzella, Pietroen_US
dc.contributor.otherLatvijas Universitāte. Fizikas un matemātikas fakultāteen_US
dc.date.accessioned2015-03-24T07:36:24Z
dc.date.available2015-03-24T07:36:24Z
dc.date.issued2013en_US
dc.identifier.other23162en_US
dc.identifier.urihttps://dspace.lu.lv/dspace/handle/7/19647
dc.description.abstractBakalaura darbs ir uzrakstīts angļu valodā uz 38 drukātām lapām, satur 2 zīmējumus, 18 grafikus un 9 tabulas. Darba galvenais mērķis bija atrast un parādīt sakarību starp ēšanu un miopijas progresiju. Eksperimentālie pētījumi tika veikti Itālijā uz 100 pacientiem, no kuriem 39 bija vīrieši un 61 sievietes vecumā no 6 līdz 18 gadiem. Eksperimentālo pētījumu rezultāti parāda, ka ēšanai ir būtiska loma miopijas attīstībā.en_US
dc.description.abstractThe Bachelor work is written in English, in 40 pages printed and contains 2 figures, 22 graphs and 10 tables. The main objective of this Thesis is to demonstrate the relationship between the nutrition and progression of myopia. The Experimental Research was conducted on 100 Italian patients, 39 males and 61 females, aged between 6 and 18 years. The results of the Experimental Research show that nutrition has a strong role on the development of myopia.en_US
dc.language.isoN/Aen_US
dc.publisherLatvijas Universitāteen_US
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectFizikaen_US
dc.titleUztura ietekme uz miopijas attīstībuen_US
dc.title.alternativeThe role of nutrition in the development of myopiaen_US
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record